Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Historie,
toekomst &
Hoefnagels Fire Safety

Passen wij bij elkaar?

De voornaamste toegevoegde waarde van Hoefnagels zit in onze mensen, zij bepalen ons succes voor een groeiend aantal klanten. Jij toch ook?

Hoefnagels | Medewerker

Brandveiligheid is een optelsom.

   advies. producten. services.

Optimale brandveiligheid zit niet alleen in de kwaliteit van onze producten. Advies over de juiste toepassing en alle services om ze goed werkend te houden zijn even belangrijke aspecten. Toch kennen wij maar één bedrijf dat alle uitdagingen op het vlak van brandveiligheid met succes aangaat: Hoefnagels Fire Safety. Daar komen jij en jouw talenten pas goed tot hun recht, bijvoorbeeld voor de veiligheid op Schiphol.

Hoefnagels | Medewerker

Familiebedrijf met groeiambitie

  Veiligheid is teamwork

We hebben zowel een rijk verleden als een glorende toekomst. Jouw interesse komt dus op een uitstekend moment. Je vindt bij ons de teamgeest en de ervaring van een bedrijf dat al vier generaties wordt geleid door de familie Hoefnagels. Tegelijkertijd voel je hier de prikkelende energie van ambitie om te groeien en nog beter te worden. Met die instelling werken we vanuit Tilburg aan steeds veiligere luchthavens, musea, scholen en zorginstellingen in binnen- en buitenland. Snap je wat daarvoor nodig is en wil je onderdeel zijn van een fijne club vakmensen, dan vind je hier vast wat je zoekt. Check daarom snel onze vacatures!

Hoefnagels | Medewerker