Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Historie,
toekomst &
Hoefnagels Fire Safety

Veiligheid op bijzondere plekken.

Hoefnagels | Medewerker

Efteling

Wie kent het niet? Attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel. De Servicemonteurs van Hoefnagels Fire Safety gaan hier jaarlijks naartoe om onderhoud te verrichten aan de brandwerende rolschermen. De bezoekers van o.a. parkshow Raveleijn, waterachtbaan de Vliegende Hollander en darkride Symbolica worden tegen brand beschermd door de producten van Hoefnagels.

Hoefnagels | Medewerker

Philips Stadion

Stalen rolluiken, overheaddeuren en brandwerende rolschermen: het Philips Stadion en haar bezoekers worden goed beschermd door Hoefnagels Fire Safety. Om te garanderen dat deze producten 100% functioneren, iedere dag weer, brengen Servicemonteurs van Hoefnagels regelmatig een bezoek aan het Philips Stadion. Zij zorgen voor het onderhoud en nemen, als het nodig is, reparaties voor hun rekening. Het doel? Dat iedere voetballiefhebber zorgeloos en veilig een voetbalwedstrijd kan bijwonen.

Hoefnagels | Medewerker
Hoefnagels | Medewerker

Provinciehuis

Rij via de A2 naar ’s-Hertogenbosch en je kunt hem niet missen, die grote toren: het provinciehuis van Noord-Brabant. Lang geleden gebouwd in een lege polder is het sindsdien het meest opvallende gebouw op het kantorenpark bij de Pettelaar. In het Provinciehuis zijn brandwerende voorzieningen, rolschermen en schuifdeuren te vinden van Hoefnagels Fire Safety. De Servicemonteurs van Hoefnagels zorgen ervoor dat ze 100% functioneren door jaarlijkse keuringen. Daarnaast lossen onze monteurs storingen op en verrichten ze reparaties.

Hoefnagels | Medewerker

Amphia Ziekenhuis

Iedereen in Breda en omgeving kent het nieuwe Amphia ziekenhuis: sinds 2019 is het in gebruik. De brand- en rookveiligheid van patiënten, medewerkers en bezoekers wordt o.a. gegarandeerd door de inzet van Hoefnagels Fire Safety. Onze Servicemonteurs zorgen ervoor dat de aanwezige brandwerende rolschermen worden gecontroleerd, gekeurd en onderhouden.

Hoefnagels | Medewerker

Werken bij Hoefnagels

Lijkt het jou leuk om op deze toffe locaties te werken, hier of meer bij jou in de omgeving? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Dan nemen wij contact op met jou!